Voorbeelden van offerte-aanvragen voor een koffie automaat

Een koffie automaat betekent comfort en gemak.

Beschik over verse koffie met een koffie automaat. U hoeft niet telkens een nieuwe kan koffie te zetten. Een koffie automaat biedt u gemak in uw bedrijf en daarmee ook een stuk tijdwinst. U hoeft geen koffiefilters of koffiepads meer te kopen. Vaak worden alle ingrediënten meegeleverd en op regelmatige tijden voor u bijgevuld door de leverancier. Koffieautomaten zijn heel gemakkelijk te gebruiken en de meeste zijn onderhoudsvriendelijk.
Hieronder vindt u voorbeelden van aanvragen voor offertes voor een koffie automaat die een gunstig antwoord kregen dankzij onze talrijke gekwalificeerde leveranciers van koffieautomaten.

DE koffie automaat

Geachte Mevr/Meneer. Graag wil ik een offerte voor een de koffie automaat. Het gaat om een outdoor winkel, waar ik de mensen eventueel een kopje koffie of thee kan aanbieden. Wachtend op uw reactie, met vriendelijke groet.
Type koffie automaat: ik weet niet, adviseer mij
Gebruik automaat: 30 klanten per dag
Timeframe: zo snel mogelijk

Bonen koffie automaat zoeken

Wij willen graag een koffie automaat met bonen en een water reservoir dat we zelf kunnen bijvullen. Wat zijn de prijzen?
Type: klein koffiezetapparaat met timer
Opties: verschillende koffievariëteiten (Cappuccino, Espresso, Koffie verkeerd, etc.)
Koffiezetapparaat voor in de horeca: nee

DE koffieautomaten

We zijn op zoek naar een koffie automaat die diverse soorten verse koffie aankan maar ook chocola en soep. En wat heel belangrijk is: u neemt onze oude koffie automaat (autobar Verona – 9 jaar oud) mee en geeft ons een goede inruilprijs.
Type: koffieautomaat met variatie koffies/chocolade en heet water
Koffiedrinkers: 20 tot 29
Timeframe: binnen 1 maand

Een vers bonen koffie automaat leasen

Lease koffieautomaat : Ik wil een vers bonen koffie automaat op huurbasis voor een capaciteit van 50 kopjes per uur met mogelijkheid voor cappucinno.
Koffie gebruikers: ongeveer 50
Koffie automaat voor in de horeca: nee

Een koffie automaat huren voor kleinbedrijf

Ben nagelstyliste nu nog particulier. Wil beginnend starter gaan worden aan huis en lijkt me makkelijker een koffie automaat (klein ) te hebben voor de klanten in mijn salon. Wat kost huren en wat komt er verder bij kijken ?
Type: kleine koffie-automaat (Tafelmodel)
Aantal koffidrinkers: 1 tot 4
Horeca koffie automaat: nee

Bent u geïnteresseerd in de verhuur of het aanschaffen van een koffie automaat? Klik hier en ontvang tot 3 gratis offertes van leveranciers gespecialiseerd in bedrijfs koffie automaten!

Tags: , , , , , , , , , ,

Relative artikelen

B2B infos

Comments are closed.

KLIK HIER en ontvang GRATIS tot 4 offertes !