Voorbeelden offerte-aanvragen voor een koffiezetapparaat

Een koffie apparaat voor bedrijf of winkel.

Er zijn verscheidene redenen voor bedrijven om over te stappen op een professioneel koffiezetapparaat. Ten eerste groeien bedrijven waardoor een klein koffiezetapparaat niet meer voldoet aan de vraag. Ten tweede straalt een koffie automaat professionaliteit uit. En ten derde kiest u voor een stuk comfort en gemak voor zowel uw medewerkers als uw personeel wanneer u kiest voor een professioneel koffie apparaat. Een koffieautomaat kunt u kopen of huren, zelfs bruikleen is een optie. Er wordt in deze handleiding voorts nog ingegaan op de vraag welke koffieautomaat in welke situatie het meest praktisch is. Tot slot wordt uitgelegd vanaf hoeveel gebruikers een koffieautomaat handig is. Haal voordeel uit de argumenten in deze handleiding over koffieautomaten.

Bent u op zoek naar een koffie apparaat voor uw kantoor? Dankzij onze gekwalificeerde leveranciers van koffie apparaten kunnen wij alle offerte-aanvragen snel en succesvol opvolgen : u ontvangt binnen 48 uur tot 3 gratis offertes van leveranciers die gespecialiseerd zijn in koffie apparaten voor bedrijven.

Best geteste zakelijk koffie apparaat

Vooronderzoek naar een koffieapparaat met bonen voor 16 medewerkers, graag een prijslijst van verschillende apparaten en kan ik een koffieapparaat op proef krijgen?

 • Soorten koffie machines: kleine koffieautomaat (tafelmodel)
 • opties koffieautomaat: verschillende koffievariëteiten (Cappuccino, Espresso, Koffie verkeerd, etc.)
 • Gebruik koffie apparaat: 15 tot 19 koffiedrinkers
 • Services koffie: geen extra service nodig (enkel bijvulling automaat : koffie, creamer, cacao, etc.)

De heer koffiezetapparaten

We zijn op zoek naar het beste espresso koffie apparaat van alleen het merk Douwe Egberts.

 • Soorten koffiemachines : espresso koffieapparaat (tafelmodel)
 • opties koffie automaat: verschillende koffievariëteiten (Cappuccino, Espresso, Koffie verkeerd, etc. Heet water voor soep en thee)
 • Gebruik koffie apparaat: 20 tot 30 meedewerkers
 • Services koffie: onderhoud ter plaatse

Een horeca koffieapparaat

Ik ben op zoek naar een koffie apparaat waarmee men koffie, cappuccino, koffie verkeerd en thee kan zetten. Een stoompijp om drankjes warm te kunnen maken en een waterpijp om thee te zetten is dus een pluspunt. Gelieve een apparaat aan te bevelen dat duurzaam is, vooral makkelijk in onderhoud en voor een goede prijs.

 • Type koffie machine: beste koffieautomaat met variatie koffies/chocolade en heet water
 • Gebruik koffie apparaat: 30 tot 39 koffiegebruikers

Welke koffiezet apparaten

Wij zijn op zoek naar een koffie apparaat met evt twee losse kannen, geen extra opties voor verschillende smaken, wel mogelijkheid voor heet water tbv thee

 • Type of koffie apparaat: met pads
 • Gebruik koffieautomaat: 20 mensen
 • Koffie services: geen extra service nodig (enkel bijvulling automaat : koffie, creamer, cacao, etc.)

Bent u geïnteresseerd in het kopen of het huren van een koffie apparaat voor uw bedrijf of uw winkel? Klik hier en ontvang tot 3 gratis offertes van leveranciers van koffie apparaten!

Tags: , , , , , , , , , ,

Relative artikelen

B2B infos

Comments are closed.

KLIK HIER en ontvang GRATIS tot 4 offertes !