Voorbeelden van offerte-aanvragen voor een koffiemachine

koffie machine op kantoor

Als bedrijf komt u professioneel over wanneer u een verzorgd kopje koffie, cappuccino, espresso, chocolademelk en verse thee kunt aanbieden. Een professionele koffie machine voorziet in al deze warme dranken. Klanten willen goed geholpen worden, een professionele ontvangst hoort daarbij. Lekkere koffie met verschillende koffievarianten staat niet alleen professioneel, het is ook nog eens erg lekker.

Hieronder vindt u voorbeelden van aanvragen voor offertes koffiemachines die een gunstig antwoord kregen dankzij onze talrijke leveranciers van koffieautomaten.

koffie machine met bonen

Sinds 2007 hebben we een restaurant in Suriname. Nu willen we binnen enkele maanden een Lunchroom openen. Graag willen wij onze klanten verschillende koffie varianten aanbieden. Graag ontvang ik een offerte voor een volautomaat koffie machine die uitgerust is om de verschillende soorten koffie te kunnen maken. Alvast bedankt.
Soorten koffie machines: koffiemachine met bonen
Opties koffie machine: verschillende koffievariëteiten (Cappuccino, Espresso, Koffie verkeerd, Warme chocolademelk, Heet water voor soep en thee)
Aantal koffiedrinkers: 100
Koffie machine voor in de horeca: ja

koffieautomaat met munten

We willen graag een automaat waarbij je met (euro) munten kunt betalen. Voor de kantine.
Soorten koffie machines: grote koffieautomaat (Stand alone)
Gebruik automatische koffiemachine: 20 drinkers
Timeframe: zo snel mogelijk

espresso koffiemachine voor bedrijven

Wij willen graag een koffie machine met een heet water uitgifte. Het liefst gewone filterkoffie. Kangrootte /- 10 liter.
Soort: espresso koffiemachine
Aantal koffie gebruikers: 20 mensen
Koffie machine voor in de horeca: nee

beste koffie machine

We zoeken een koffiezetapparaat dat net zo lekkere koffie geeft als de traditionele koffiezetter, of lekkerder. Daarnaast moet er ook een hele thermoskan gemaakt kunnen worden. Een capuccinofunctie is leuk, maar niet vereist.
Type koffiemachine: kleine koffieautomaat (Tafelmodel)
Gebruik automaat: circa 10 medewerkers
Timeframe: 1 tot 3 maanden
Horeca koffiemachine: nee

koffie machine voor zakelijk gebruik

Noodzakelijk: kop en kanfunctie. Nieuwsgierig naar het prijsverschil tussen een italiaanse koffie machine met bonen en een fresh brew koffieautomaat, zowel in aanschaf als in onderhoud. Ook nieuwsgierig naar verschil tussen huur en koop, en onderhoudsvarianten. Graag technische specificaties van de koffieapparaten vermelden (B,D,H)
Type koffie machine: volautomatische koffiemachine
Aantal drinkers: 20
Horeca: nee

D.E. koffieautomaten

Wij zoeken een koffie machine voor verschillende soorten koffie en warm water. De koffiemachine zal dagelijks gebruikt worden [40 kop] en voor evenementen. Per dag 300 tot 500 koppen. Het toestel zal voor de meeste evenementen verplaats moeten worden.
Type koffiemachine: italiaanse koffiemachines
Timeframe: zo snel mogelijk
Gebruik koffie automaat: 20 tot 30 koffiedrinkers

Bent u op zoek naar een koffiemachine voor zakelijk gebruik om te huren of om te kopen? Klik hier en ontvang tot 3 gratis offertes van leveranciers van koffie machines voor bedrijven.

Tags: , , , , , , ,

Relative artikelen

B2B infos

Comments are closed.

KLIK HIER en ontvang GRATIS tot 4 offertes !