Redbeans: een koffieautomaat met verse koffiebonen

Wat smaakt lekkerder dan een echt vers kopje koffie? Koffie is het verst als de bonen net voor het zetten worden gemalen. Hiervoor heeft u wel een geschikte automaat nodig, zoals de machine van Redbeans. Bij deze automaat kunt u koffiebonen aanschaffen van hetzelfde merk en dezelfde hoge kwaliteit, deze zijn met de hand geplukt en hebben een strenge selectie doorstaan voor ze de weg naar uw koffieautomaat hebben gevonden.

Biologische koffiebonen

Redbeans biedt u biologische koffie. Er worden geen pesticiden of andere schadelijke stoffen gebruikt bij het telen van de koffiebonen. Dit is niet alleen gezond, het komt ook de smaak ten goede. Wanneer een product biologisch is, dan kunt u dat goed proeven. Dit betekent dat de koffiebonen van Redbeans een robuuste kwaliteit hebben, zodat ieder kopje koffie een genot is.

De Beanmachine koffiemachine

!
 Goed om te weten
Niet alleen op kantoor is de Beanmachine een aanwinst. Ook wanneer u een bedrijf heeft in de horeca zult u veel plezier hebben van een apparaat dat koffie bereid met verse koffiebonen. Met de heerlijke warme dranken die het apparaat schenkt, houdt u uw klanten tevreden.

De Beanmachine koffiemachine is ideaal wanneer u wilt genieten van heerlijke bonenkoffie. Het is een praktische en volautomatische machine die eenvoudig te gebruiken is. Hiermee schenkt u voor uw medewerkers een prima koffie bereid met versgemalen koffiebonen, waardoor ze zich gewaardeerd zullen voelen. Ook bij uw klanten zal het in goede aarde vallen, wat de indruk die ze van u en uw bedrijf hebben verbetert. Een investering in een koffiemachine is dan ook een investering in uw bedrijf.
Niet alleen zet het apparaat heerlijke koffie, hij is ook gemakkelijk te onderhouden en te reinigen. Het bijvullen van de machine is een eenvoudige klus. Verder is de automaat energiezuinig en neemt het weinig ruimte in. Kortom, een Beanmachine koffiemachine is van alle gemakken voorzien.

Variaties

De één houdt van espresso, terwijl een ander alleen blij wordt van een cappuccino met een stevige schuimlaag. Een derde houdt het liever bij een eenvoudige kop zwarte koffie. Met de Beanmachine koffiemachine bedient u iedereen, want met het apparaat bereidt u eenvoudig acht verschillende koffievarianten. Al deze varianten worden bereid met verse koffiebonen.

Offerte

Wilt u uitgebreide informatie over deze koffiemachine voor koffiebonen? Vraag dan een offerte aan. De machine kan worden aangepast aan uw specifieke wensen, want u kunt het aanvullen met opties. Voor een apparaat in een openbare ruimte kunt u bijvoorbeeld een betaalsysteem installeren. Om te weten wat een machine kost die aan uw wensen voldoet, kunt u volledig vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

 

B2B infos

Comments are closed.

KLIK HIER en ontvang GRATIS tot 4 offertes !