Offertes aanvragen voor een koffiemachine

Bent u op zoek naar een nieuwe koffiezetautomaat voor uw bedrijf of evenement? Begin altijd met het opvragen van offertes bij verschillende leveranciers. U krijgt dan een veel beter beeld van het soort koffiezetautomaat dat voor uw situatie het meest geschikt is. Bovendien ontdekt u welke bijkomende kosten er zijn bij de aanschaf van koffiezetautomaten.

Prijzen vergelijken van koffiezetautomaten

Het kiezen van een koffiezetautomaat voor zakelijk gebruik is niet altijd eenvoudig. De aanschafprijs van een grote koffiemachine bedraagt enkele duizenden euro’s. Bovendien heeft u te maken met kosten voor onderhoud, kleine reparaties, stroom, water en uiteraard de koffie zelf. Op elk van deze aspecten kunt u de prijzen van de koffieautomaten vergelijken…en soms veel voordeel behalen.

Online offertes voor een koffiezetautomaat

Veel leveranciers hebben een online formulier om een offerte voor een koffiezetautomaat aan te vragen. In dit formulier worden u een aantal vragen gesteld, om u een zo passend mogelijk aanbod te kunnen doen. Helaas zijn lang niet alle offerte formulieren volledig. Bovendien hebben sommige leveranciers de neiging om u een duurder model koffiezetautomaat aan te bieden dan de modellen die op basis van uw wensen het beste bij u passen.

Hoe stelt u een offerte voor een koffiezetautomaat op?

Als u offertes voor een koffiezetautomaat gaat aanvragen, is het handig om alvast een goed beeld te hebben van het koffieverbruik in uw bedrijf. Stel uzelf eens de volgende 8 vragen:
• Hoeveel mensen zijn er gemiddeld per dag in mijn bedrijf? Niet alleen werknemers, maar bijvoorbeeld ook klanten, schoonmakers en bezoekers drinken koffie. Reken op 3 tot 4 koppen koffie per persoon per dag.
• Welke koffiezetautomaat heb ik nu? Wat bevalt me er wel aan en wat niet?
• In hoeverre hechten mijn medewerkers en klanten waarde aan luxe koffiespecialiteiten als cappuccino of latte macchiato?
• Zijn er regelmatig momenten waarop mijn koffiezetautomaat in zeer korte tijd veel koffie moet kunnen produceren? Heeft mijn bedrijf bijvoorbeeld vaste, korte koffiepauzes?
• Proeven mijn collega’s het verschil tussen veel duurdere koffie van koffiebonen en relatief goedkope koffie van vriesdroog koffie?
• Ken ik mensen die wel of juist niet tevreden zijn met een koffiezetautomaat van een bepaald merk of type?
• Hoeveel ruimte is er voor de koffiezetautomaat? Houd er rekening mee dat de grootste full-size modellen tot 2 meter hoog, 80 centimeter breed en 250 kilo zwaar zijn.
• Zijn er bijzondere eisen waaraan mijn koffiezetautomaat moet voldoen? Moet er een betaalmogelijkheid op zitten? Wilt u een koffieapparaat in uw eigen bedrijfskleuren? Moet de automaat buiten gebruikt worden?
Als u de antwoorden op deze vragen op papier zet, kunt u relatief eenvoudig offertes aanvragen voor uw koffiezetautomaat.

Offertes voor koffiezetapparaten vergelijken

Als u eenmaal een aantal offertes voor een koffiezetapparaat heeft ontvangen, gaat u deze natuurlijk vergelijken. Let er goed op dat u appels met appels vergelijkt: in sommige offertes zijn service en onderhoud inbegrepen, bij andere koffieautomaat leveranciers niet. Vraag indien nodig de leverancier om een duidelijke prijsspecificatie, want alleen dan kunt u alle offertes voor uw koffiemachines goed met elkaar vergelijken.

• Nieuwe koffieautomaten voor uw bedrijf? Klik hier voor gratis offertes van leveranciers van koffieautomaten voor bedrijven

Tags: , , , , , ,

Relative artikelen

B2B infos

Comments are closed.

KLIK HIER en ontvang GRATIS tot 4 offertes !