Offerte-aanvragen voor koffie apparaten

Hieronder vindt u voorbeelden van offerte-aanvragen voor koffie apparatuur die een gunstig antwoord kregen dankzij onze verschillende erkende leveranciers van koffie apparatuur.

Koffie apparatuur

Ik zoek voor een cliënt in Venlo ( bedrijvencentrum en opleidingsinstituut ) een leverancier van koffie apparatuur (met varianten ) – behoefte 23.000   koppen per jaar – inclusief gratis ter beschikkingstelling van de koffiemachine (freshbrew ) en onderhoud. Desgewenst gekoppeld aan afnamecontract voor koffie en eventueel andere varianten waaronder suiker, melk, chocolade en eventueel soepen.   Het betreft de bedrijfsadviseur en niet de uiteindelijke eventuele contractant. Uit concurrentieoverwegingen gebeurt de aanvraag vooralsnog via mijn bedrijf. m vr gr. NB : Alleen reageren indien de koffie machine en het onderhoud – gekoppeld aan het afnamecontract – kostenloos zijn.

Type koffie apparatuur: koffieautomaat met variatie koffies/chocolade en heet water.

Koffie gebruikers: 40 tot 99 mensen

Timeframe: zo snel mogelijk

Koffie apparatuur voor bedrijven

Betreft /- halverwege november, nieuw bedrijfspand in Dongen waar we een oplossing zoeken voor ons koffiegebruik via een leaseconstructie voor aanschaf en onderhoud van koffie apparatuur. De wensen zijn Koffie (kopjes en kannen), Espresso, Cappucino, Chocomelk en Warm Water. Het koffie apparaat moet aangesloten worden op aanwezige wateraansluiting.

Type: volautomatische koffiemachine

Koffie services: onderhoud ter plaatse en levering van extra producten voor de koffiezetmachines.

Koffie drinkers: circa 5 mensen

Koffie machines voor horeca: nee

Gratis offerte koffie apparatuur

Graag zou ik een offerte willen voor koffieapparaat met bonen, alleen koffie en espresso mogelijkheden zijn prima, geen cappucino en chocolademelk opties. Graag hoor ik van u.

Type koffieapparatuut: koffiezetapparaat met bonen

Opties koffie apparatuur: verschillende koffievariëteiten (Cappuccino, Espresso, Koffie verkeerd, etc.)

Services: geen extra service nodig (enkel bijvulling automaat : koffie, creamer, cacao, etc.)

Koffiezetapparaat met thermoskan

Graag ontvang ik een offerte van u voor een koffiezetapparaat met thermoskan. Tevens dient de koffie apparatuur verschillende soorten koffie te kunnen maken met o.a. cappucino en wiener.

Type koffie apparatuur: italiaans koffiezetapparaat

Gebruik koffieapparatuur: 30 drinkers per dag

koffiemachine voor in de horeca: ja

Bent u geïnteresseerd in de verhuur of de aanschaf van koffie apparatuur? Geniet van onze grote aanbieding koffiezetapparaat! Klik hier voor 3 gratis offertes voor koffie apparatuur!

Tags: , , , , ,

Relative artikelen

B2B infos

Comments are closed.

KLIK HIER en ontvang GRATIS tot 4 offertes !