Nescafé Vista koffiezetautomaten

Nescafé Vista Espresso

Nescafé Vista Espresso

Deze razendsnelle koffiezetautomaten Nescafé Vista Espresso zet in 1 uur tot maar liefst 300 koppen koffie. Altijd een kop koffie binnen een aantal seconden. Zo kunt u kiezen voor een kopje koffie, cappuccino, espresso, café au lait, wiener melange, café macchiato, espreschoc, café mocca, hot chocolate en heet water. Ook kunt u de optie koud water toevoegen. Binnen enkele seconden heeft u een vers kopje koffie. Met zijn handige beker- en lekbaksensor schenkt u nooit meer mis. Heeft u deze koffiemachine op de werkvloer staan? Dan heeft u een eenvoudig schoon te houden en hygiënische koffieautomaat. Met zijn simpele touchscreen is hij voor iedereen gemakkelijk te bedienen.

Nescafé Vista Quick

Nescafé Vista Quick

Met de Nescafe Vista Quick heeft u een lekkere snelle koffiezetautomaat met veel variatie. De Nescafé Vista Quick zet tot 300 koppen koffie in een uur! Zo kunt u al uw medewerkers snel een kop koffie aanbieden en gaat er weinig werktijd verloren. Een lekker kop koffie met melk of/en suiker, cappuccino, espresso met of zonder suiker, café au lait, café macchiato, espreschoc, café mocca, hot chocolate, cappuccino speciaal en heet water is zo gezet! Op het simpel te bedienen touchscreen kunt u de sterkte naar wens instellen en kunt u aangeven of u er suiker of melk in wilt. Ook kunt u de kannen functie gebruiken. De koffieautomaat is eenvoudig schoon te houden en vergt maar weinig onderhoud. Hij is zeer hygiënisch en heeft een handige beker- en lekbaksensor. Alle Vista automaten zijn tevens uitgerust met een stroombesparend energiebesturingsysteem met slaapstand die zorgt dat u geen onnodig stroom gebruikt.

Nescafé Vista Quick koud water

Nescafé Vista Quick koud water

Deze Nescafé Vista Quick met koud water schenkt werkelijk waar alles wat u nodig heeft op de werkvloer. Deze koffieautomaat heeft naast koud water, heet water en koffie ook cappuccino, espresso met of zonder suiker, café au lait, wiener melange, café macchiato, espreschoc, café mocca, hot chocolate, cappuccino speciaal. Ook kunt u bij deze koffieautomaat de functie toevoegen die er voor zorgt dat u voor automatische uitgifte van melk of suiker kunt kiezen. Ook een kan koffie zetten valt onder de mogelijkheden. En naast de andere versies van de Nescafé Vista lijn is ook deze razendsnel. Hij zet tot 300 koppen per uur. En elke kop even hygiënisch en binnen enkele seconde klaar. Met zijn simpel te bedienen touchscreen is deze ideaal voor op de werkvloer. Met een handige beker- en lekbaksensor is deze koffieautomaat gemakkelijk schoon te houden.

Tags: , , , , , ,

Relative artikelen

B2B infos

Comments are closed.

KLIK HIER en ontvang GRATIS tot 4 offertes !