Nescafé Solution koffiezetautomaten

Nescafé Solution 360

Nescafé Solution 6/30

Deze Nescafé Solution 630 heeft een uniek design. Een design met uitermate eenvoudige toetsbediening. Door het compacte model past het in iedere koffie hoek. Maak een keuze tussen koffie, espresso, cappuccino, wiener melange, hot chocolate en heet water. De Nescafe Solution zet 80 kopjes koffie in het uur. Niet alleen is deze koffieautomaat simpel te bedienen. Ook kan deze koffiemachine aan worden gesloten op een waterleiding, óf u kunt kiezen om de geïntegreerde watertank te gebruiken. Dit waterreservoir kan maar liefst 2.2 liter schenken. Deze koffie machine heeft een automatisch spoelprogramma, waardoor schoonmaken maar weinig tijd kost.

Nescafé Solution 860 Espresso

Nescafé Solution 8/60 Espresso

Een eenvoudige en energiezuinige koffieautomaat. Dat heeft u met deze Nescafé Solution 8/60 Espresso. Dit alles gaat niet ten koste van de kwaliteit. Met zijn eenvoudige toetsbediening kunt u gemakkelijk kiezen tussen koffie, espresso, cappuccino, café au lait, latte macchiato, hot chocolate, wiener melange en natuurlijk heet water. U kunt de Nescafe Solution ook aanvullen met een handige kannenfunctie zodat u buiten een kopje koffie ook een kan koffie of heet water kunt schenken. Met 100 kopjes per uur is deze automaat handig op elke drukke werkplek. En met een energiezuinige verlichting en automatisch spoelprogramma is het een gemakkelijke koffieautomaat die weinig aandacht vraagt.

Nescafé Solution 860 Instant

Nescafé Solution 8/60 Instant

Deze Nescafé Solution Instant koffie automaat schenkt hoogstaande kwaliteit koffie. Naast koffie kunt u ook kiezen voor espresso, cappuccino, café au lait, latte macchiato, hot chocolate en natuurlijk heet water. Ook kunt u de koffiemachine uitbreiden met suiker, decafé en soep. Deze automaat heeft een uniek design en dit gaat niet ten kosten van de gebruiksvriendelijkheid. Deze koffie automaat is geschikt om een kan koffie of heet water te schenken, en heeft een eenvoudige toetsbediening die spreekt voor zich. Wilt u achter elkaar koffie kunnen schenken? Met deze automaat kunt u tot 140 kopjes per uur schenken. U hoeft ook bijna geen tijd te verspillen aan het onderhoud. De machine heeft namelijk een automatisch spoelprogramma.

Tags: , , , ,

Relative artikelen

B2B infos

Comments are closed.

KLIK HIER en ontvang GRATIS tot 4 offertes !