Nescafé Coffee on the spot, Mini Café en Varissimo

Nescafé On the spot

Nescafé On the spot

Nescafé Coffee on wheels

Met deze Nescafé Coffee on wheels kunt u altijd en overal koffie schenken. In het ziekenhuis, verzorgingshuis, kantoorgebouw of vergadercentrum kunt u met deze koffiemachine op wielen terecht. Met een oplaadbare accu aan boord heeft u geen last van snoeren die in de weg liggen. En deze accu gaat tot wel 7 uur mee! Met zijn grote watertank van 20 liter kunt u tot 120 kopjes koffie per tank schenken. Met zijn efficiënte design kunt u al uw benodigdheden op de kar kwijt. U kunt behalve koffie ook cappuccino, espresso, dubbele espresso, café au lait, caffé mocca, café macchiato, wiener melange, espreschoc, warme chocolademelk. Dus met deze koffieautomaat kunt u zeker aan alle wensen voldoen. Met zijn constante topkwaliteit is ieder kopje vers gezet. Met 1 druk op de knop is uw kopje koffie razendsnel klaar. Ook makkelijk aan deze koffiemachine is dat hij weinig onderhoud vraagt en eenvoudig schoon te houden is.

Nescafé Mini Café

Nescafé Mini Café

Nescafé Mini Café

Deze Mini Cafe is zeer compact van formaat en past dus in iedere koffiehoek. De Nescafé Mini Café is klein, maar dit gaat niet ten koste van de uitgebreide keuze in koffie. Altijd constante kwaliteit in het zetten van koffie, cappuccino, espresso, café creme, café au lait, café macchiato, dubbele espresso, wiener melange, espreschoc en hot chocolate. Natuurlijk zet hij ook een kop heet water voor u. Ook kunt u nog kiezen voor een dosering. Geeft bijvoorbeeld aan dat u een sterke kop koffie wenst. Het tekst display verteld u direct wat u moet doen en wat de volgende stappen zijn. Binnen enkele seconden heeft u een verse kop koffie gezet. Met zijn geïntegreerde bekersensor schenkt u nooit mis. De koffieautomaten zijn gemakkelijk schoon te houden en vraagt weinig onderhoud.

Nescafé Varissimo

Nescafé Varissimo

Nescafé Varissimo

De stijlvolle Nescafé Varissimo staat geweldig in uw koffiehoek. Dit koffieapparaat heeft maar weinig ruimte nodig om 2 kopjes koffie tegelijk te zetten. Deze koffiemachine zet de allerlekkerste bonenkoffie, cappuccino, espresso, café au lait, wiener melange, café macchiato, espreschoc, café mocca, hot chocolate en heet water. Met maar liefst 220 kopjes per uur is deze koffiemachine razendsnel. Het 2talige touchscreen is handig voor als u ook internationale gasten ontvangt. Op dit scherm kunt u een keuze maken tussen de koffievarianten en en kunt u ook nog eens de sterkte naar wens instellen. De lekbaksensor verteld u wanneer de lekbak vol is, zo stroomt hij nooit over. En als extra milieupuntje heeft hij ook nog een energiespaarstand met timer!

Tags: , , , , , , ,

Relative artikelen

B2B infos

Comments are closed.

KLIK HIER en ontvang GRATIS tot 4 offertes !