Nescafé Amazone Koffieautomaten

Nescafé Amazone | Nescafé Amazone L | Nescafé Amazone Turbo koffieautomaat

Nescafé Amazone

De Nescafé Amazone schenkt koffie en heet water. Ieder kopje is versgezet met een constante topkwaliteit. Wilt u een sterke kop koffie of minder sterk? Dit is gemakkelijk in te stellen op het bedieningspaneel. Zo heeft u na 1 druk op de knop een heerlijk 100% Arabica-melange koffie. Met 150 verse kopjes koffie in een uur is hij vrij snel. De koffieautomaat is simpel te bedienen, eenvoudig schoon te houden en heeft maar weinig onderhoud nodig. Dit is mede doordat er geen koffieresidu achterblijft in de koffiemachine. Door het compacte formaat past hij in vrijwel alle koffie hoeken. Ook is deze Nescafé Amazone koffieautomaat zuinig door zijn unieke slaapstand, en kost de machine bijna geen arbeid en tijd dus is kosten besparend.

 

Nescafé Amazone L

Heerlijke 100% Arabica-melange van de Nescafé Amazone L. Deze machine schenkt koffie, warme chocolademelk, cappuccino en heet water. Constante top

kwaliteit en ieder kopje versgezet. Wilt u een sterkere kop koffie of cappuccino? Dan stelt u dit gemakkelijk in op het simpel te bedienen paneel op deze koffieautomaat. Een eenvoudig schoon te maken koffie automaat doordat er geen afval van koffie residu of filters. Door het compacte tafelmodel is ruimtebesparend en past dus vrijwel overal.

 

Nescafé Amazone Turbo koffieautomaat

Deze Nescafé Amazone Turbo spreekt voor zichzelf. Deze koffiezetautomaat heeft een extra functie; turbosnelheid. Normaal zet deze koffieautomaat 300 kopjes per uur. Maar op de Turbosnelheid zet hij 1000 kopjes per uur! Een kopje koffie of thee zetten gaat dus razend snel! Ook een literkan vullen gaat snel. De kan is gevuld binnen 35 seconden! En kan zelfs 2 kannen tegelijk volschenken. Met zijn eenvoudige knoppen bediening en gescheiden koffie en thee schenker heeft u een geweldige koffiezetapparaat op uw werkvloer. Hij vraagt weinig onderhoud door dat er geen afval in de machine komt van koffieresidu of filters.

 

Nescafé Amazone XL

Heel veel koffievariaties in deze Nescafé Amazone XL. Naast koffie schenkt deze koffiezetautomaat ook cappuccino, espresso, café au lait, dubbele espresso, wiener melange, espreschoc, chocolademelk en heet water. Iedere variatie even vers gezet met de 100% Arabica-melange van Nescafé. Deze gigant zet tot 240 kopjes koffie per uur. De koffiemachine is makkelijk te bedienen en zeer eenvoudig in onderhoud doordat er geen koffieresidu achterblijft en geen filters nodig zijn. Ook kunt u een betaalsysteem toevoegen bij deze variant van de Amazone reeks.

Tags: , , , , , ,

Relative artikelen

B2B infos

Comments are closed.

KLIK HIER en ontvang GRATIS tot 4 offertes !