Douwe Egberts Next Generation Cafitesse 100

Als uw personeel op dezelfde tijd pauze hebben, wil iedereen snel en tegelijk een kopje koffie. Met de Next Generation Cafitesse 100 serie is dit mogelijk. Deze geweldig snelle koffie automaat zet in twee seconden al een heerlijke kop verse koffie. Hij vult hij in minder dan een halve minuut een kan. Wachtrijen bij de koffiemachine zijn vanaf nu dus verleden tijd.

B2B infos

...Verder lezen

Douwe Egberts Cafitesse 700

Een Douwe Egberts Cafitesse, de design koffiezetautomaat Deze aantrekkelijke koffiemachine zal zeker uw medewerkers en gasten verleiden tot een kopje koffie. De Douwe Egberts Cafitesse 700 heeft een geweldig design en is een ware toevoeging voor elke koffiehoek. Deze koffieautomaat is ook verkrijgbaar in een Community, Luxury of Passion uitvoering. Zo kunt u zelf de […]

B2B infos

...Verder lezen

Douwe Egberts Cafitesse 600

De Douwe Egberts Cafitesse 600, koffiezetautomaat met fraai design Een totale koffiebeleving bieden aan uw gasten en medewerkers? Heerlijke koffie, veel variatie en een design dat iets aan uw interieur toevoegt? Dan is de Cafitesse 600 de oplossing. Deze koffiezetautomaat heeft een modern uiterlijk en zal in iedere omgeving prachtig staan. Vraag hier uw gratis […]

B2B infos

...Verder lezen

Douwe Egberts Cafitesse 60

De Cafitesse 60 is in 3 varianten koffieautomaten ontwikkeld. Zo kunt u kiezen welk uiterlijk uw koffiezetautomaat heeft. Presentatie en uitstraling van de koffie automaat is belangrijk voor de koffiebeleving. De Cafitesse Experience lijn bestaat uit de Cafitesse 60 Passion, Blackboard en Luxury uitvoering. Zo kunt u zelf kiezen welke uitstraling uw koffiehoek heeft.

B2B infos

...Verder lezen

Douwe Egberts Cafitesse 50

Snel, handzaam en overal te plaatsen. Deze koffiezetautomaat met waterreservoir kunt u ook zonder wateraansluiting plaatsen. Dit dankzij het afneembare waterreservoir van de Cafitesse 50. Doordat het alleen een stopcontact nodig heeft is het ideaal voor kleine bedrijven, wachtruimtes of tijdelijke locaties.

B2B infos

...Verder lezen

Douwe Egberts Cafitesse 4000

Wilt u altijd warme dranken schenken? Dan zit u met de Cafitesse 4000 goed. Van een kop verse zwarte koffie, tot een romige cappuccino of Wiener Melange. Met deze koffiemachine hoeft u geen keuzes te maken binnen uw aanbod. Zelfs soep, warme chocola en thee behoren tot het standaard aanbod.

B2B infos

...Verder lezen

Douwe Egberts Cafitesse 400

Op elk moment van de dag wilt u zeker zijn dat een kopje koffie snel is gezet. De Cafitesse 400 zet in maar 2 seconden een kopje koffie en een kan koffie binnen een halve minuut. De automaat bijvullen hoeft ook maar zelden, hij kan 1500 kopjes koffie zetten voordat hij moet worden bijgevuld.

B2B infos

...Verder lezen

Douwe Egberts Cafitesse 3100

Met de Cafitesse 3100 beschikt u ook over een koffiezetautomaat met hoge capaciteit. Zo zet dit koffiezetsysteem een kop zwarte koffie in 13 seconden. In 1 uur kunt u met de Cafitesse 3100 ruim 210 koppen koffie zetten.

B2B infos

...Verder lezen

Douwe Egberts Cafitesse 2100 koffieautomaat

Omdat smaken verschillen kunt u met de Cafitesse 2100 altijd zelf bepalen welke drank u wilt en in welke sterkte. Melk en suiker zit ook in deze koffie machine zodat het netjes blijft in uw koffiehoek. Zo heeft uw personeel en de klanten altijd een koffie, thee of chocolademelk naar eigen smaak.

B2B infos

...Verder lezen