Café Bar 1030 Koffieautomaat

Deze koffieautomaat schenkt koffie en heet water. Een simpel maar krachtig aanbod. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? De koffiemachine beschikt over een functie koffiesterkte instellen en melk en suiker toevoegen. Zo heeft u altijd een heerlijke kop koffie naar u smaak.

B2B infos

...Verder lezen

Café Bar 932

In no-time een kop koffie? Dat kunt u bereiken met een Café Bar 932. Deze koffieautomaat zet in maar 8 seconden een kopje koffie. Met zijn fraaie design en compacte uitvoering past hij in iedere koffiehoek. Met een ruime keuze in warme dranken, makkelijk onderhoud en gebruiksvriendelijke keuzemenu sluit hij aan bij al uw wensen.

B2B infos

...Verder lezen

Café Bar 3000

De Café Bar 3000 is een toevoeging voor iedere onderneming. Door zijn stijlvolle vormgeving en geweldige kwaliteit koffie is het een aanwinst op de werkvloer. Met zijn Fresh Brew filtersysteem is elk kopje vers. De Café Bar 3000 sluit altijd aan bij de wensen van u en uw personeel. Met een vaste wateraansluiting bent u er zeker van altijd een heerlijke kop koffie te kunnen bieden.

B2B infos

...Verder lezen

Café Bar Tendenza

Met de Café Bar Tendenza bent u zeker van een geweldige koffieautomaat met een fijn compact en overzichtelijk bedieningspaneel. Deze koffie automaat maakt gebruik van versgemalen koffiebonen die zorgen voor heerlijke koffie. Met een ruim assortiment warme dranken past hij in bijna elk bedrijf. Met de heerlijk verfijnde Italiaanse kwaliteit van de koffie, weet u zeker dat uw personeel en gasten een heerlijke kop koffie krijgen.

B2B infos

...Verder lezen

Café Bar 900 Koffieautomaat

De Café Bar 900 staat bekend om zijn grote capaciteit. Deze koffiemachine zet een kopje koffie in maar liefst 8 seconden! Met zijn vele functies kan deze koffieautomaat bijna altijd aan uw wensen voldoen. Dit alles gaat niet ten koste van zijn stijlvolle design. Met een eenvoudig bedieningspaneel en een extra display kunt u zonder problemen uw keuze kenbaar maken.

B2B infos

...Verder lezen

Café Bar Virtu I

De Virtu I is super gemakkelijk te bedienen door middel van het grote touchscreen waarop u de keuze en de sterkte van uw consumptie kenbaar kunt maken. Dit koffiezetapparaat is verkrijgbaar in 3 varianten; vriesdroog, freshbrew en bonen. Wilt u graag snel een kop koffie zonder veel onderhoud dan kunt u kiezen voor de vriesdroog variant. Wilt u verse filter koffie zoals u thuis drinkt dan kiest u voor fresh brew. En wilt u wat meer luxe kunnen bieden, dan kiest u voor de variant met versgemalen bonen.

B2B infos

...Verder lezen

Café Bar Virtu II

De Virtu II heeft 3 varianten; vriesdroge koffie, freshbrew en bonen koffie. Kiest u voor snelheid en gemakkelijk onderhoud dan kiest u voor de vriesdroog versie. Wilt u verse filter koffie zoals thuis dan kunt u kiezen voor fresh brew. En voor wat meer luxe voor uw medewerkers en gasten kiest u voor versgemalen bonen. Met het full colour touchscreen kunt u makkelijk kiezen wat voor consumptie u wenst en welke sterkte u wilt.

B2B infos

...Verder lezen

Café Bar Optima

Perfecte espressokoffie van versgemalen bonen en een strak zwartglanzend design maakt dat u deze koffieautomaat in uw koffiehoek wilt hebben. Met onder anderen zijn automatische reinigingsprogramma is hij zeer gemakkelijk in gebruik.

B2B infos

...Verder lezen

Café Bar sPresso koffiezetautomaten

Deze prachtige koffieautomaat heeft een pakkend en tijdloos design zodat het perfect past in uw koffiehoek. De sPresso koffieautomaat levert een kopje bonenkoffie van hoog niveau en dat alles met eenvoudige bediening. Door het compacte formaat en mooie design staat de sPresso garant voor de perfecte koffiebeleving op iedere locatie.

B2B infos

...Verder lezen