Redbeans: een koffieautomaat met verse koffiebonen

Wilt u ook graag verse koffie van vers gemalen koffiebonen kunnen aanbieden aan uw medewerkers en klanten? Dat kan heel gemakkelijk met Redbeans. Lees er hier meer over!

B2B infos

...Verder lezen

Nespresso onderzoekt de koffie ochtend rituelen van Nederlanders

Wilt ook weten hoe belangrijk uw werknemers koffie vinden in de ochtend? Nespresso deed hier een onderzoek naar en u kunt hier de uitkomsten bekijken!

B2B infos

...Verder lezen

Wat zijn de voordelen van een automatische koffiemachine?

De automatische koffiemachine kent een waar spitsuur in de ochtend bij bedrijven. Veel collega’s kunnen niet zonder de dagelijkse portie cafeïne om de werkdag te starten. De koffiemachines zorgen voor een heerlijke dampende verse koffie, espresso, cappuccino en soms zelfs voor koffie verkeerd. Toch zijn er ook nog steeds bedrijven waarbij de koffie nog iedere dag met de hand wordt gezet en de koffie thermoskannen dagelijks hun werk doen. Hier is niks mis mee alleen kan het allemaal zoveel lekkerder en efficiënter met een automatische koffiemachine.

B2B infos

...Verder lezen

Nescafé Amazone Koffieautomaten

Nescafé Amazone | Nescafé Amazone L | Nescafé Amazone Turbo koffieautomaat Nescafé Amazone De Nescafé Amazone schenkt koffie en heet water. Ieder kopje is versgezet met een constante topkwaliteit. Wilt u een sterke kop koffie of minder sterk? Dit is gemakkelijk in te stellen op het bedieningspaneel. Zo heeft u na 1 druk op de […]

B2B infos

...Verder lezen