Douwe Egberts Cafitesse 600

Douwe Egberts Cafitesse 600

De Douwe Egberts Cafitesse 600, koffiezetautomaat met fraai design

Een totale koffiebeleving bieden aan uw gasten en medewerkers? Heerlijke koffie, veel variatie en een design dat iets aan uw interieur toevoegt? Dan is de Cafitesse 600 de oplossing. Deze koffiezetautomaat heeft een modern uiterlijk en zal in iedere omgeving prachtig staan.
Vraag hier uw gratis offerte aan voor een koffie zet apparaat van douwe egberts!

 

Kies voor een koffieautomaat met uitstraling

Een mooi koffiezetautomaat kan bijdragen aan de koffiebeleving van uw gasten of medewerkers. Met 1 van de 3 varianten van de Cafitesse Experience lijn kunt u zelf kiezen hoe uw koffiemachine gepresenteerd wordt. De Douwe Egberts Cafitesse 600 is verkrijgbaar in een Community, Passion en Luxury behuizing.

Heerlijke koffievariaties met de Douwe Egberts Cafitesse 600

De Cafitesse 600 biedt de beste koffie en koffievariaties én is heel makkelijk in gebruik. Een display en overzichtelijke knoppen indeling zorgen er voor dat iedereen makkelijk en snel zijn favoriete warme drank kan kiezen. Hoeveelheid en sterkte van de koffie kan ook eenvoudig worden aangepast.

Tijdbesparend

Met de Douwe Egberts Cafitesse 600 beschikt u over een koffiezetautomaat met hoge capaciteit. Zo zet dit koffiezetsysteem een kop zwarte koffie in maar zes seconden. In 1 uur kan de Cafitesse 600 ruim 240 (1 Fase stroom) tot 660 (3 Fase stroom) koppen koffie zetten. Zonder dat u ook maar iets inlevert op smaak of kwaliteit.

Tags: , , , , ,

Relative artikelen

B2B infos

Comments are closed.

KLIK HIER en ontvang GRATIS tot 4 offertes !