Douwe Egberts Cafitesse 60

Douwe Egberts Cafitesse 60

Overal verse koffie en cappuccino met de Cafitesse 60

U heeft geen ruimte voor een grote koffieautomaat, maar wilt uw gasten en medewerkers meer aanbieden dan koffie. De Cafitesse 60 koffie automaat is zo compact, dat hij vrijwel overal te plaatsen is. Deze koffiemachine schenkt buiten gewone koffie ook bijvoorbeeld cappuccino en café au lait en sluit daardoor perfect aan bij uw behoefte.
Vraag hier uw gratis offerte aan voor een koffie zet apparaat van douwe egberts!

 

Een koffieautomaat die tijd bespaart!

Met de Cafitesse 60 kunt u veel tijd besparen. Het bijvullen en schoonmaken is zeer eenvoudig. Het geavanceerde display geeft aan wanneer een bepaald ingrediënt moet worden bijgevuld, of wanneer het koffieapparaat moet worden schoongemaakt. Bijvullen en schoonmaken zijn in een handomdraai gebeurd. Zo bespaart u tijd en geld.

Kies de uitstraling met de Cafitesse 60

De Cafitesse 60 is in 3 varianten koffiezetautomaten ontwikkeld. Zo kunt u kiezen welk uiterlijk uw koffiezetautomaat heeft. Presentatie en uitstraling van de koffie automaat is belangrijk voor de koffiebeleving. De Cafitesse Experience lijn bestaat uit de Cafitesse 60 Passion, Blackboard en Luxury uitvoering. Zo kunt u zelf kiezen welke uitstraling uw koffiehoek heeft.

Overal te plaatsen

Niet overal is een water aansluiting aanwezig. De Cafitesse 60 is ook verkrijgbaar met afneembaar waterreservoir, zo is het altijd mogelijk om deze koffiemachine ergens te plaatsen. Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact.

Tags: , , , , , , ,

Relative artikelen

B2B infos

Comments are closed.

KLIK HIER en ontvang GRATIS tot 4 offertes !