Douwe Egberts Cafitesse 50

Douwe Egberts Cafitesse 50

Overal de lekkerste koffie

Snel, handzaam en overal te plaatsen. Deze koffiezetautomaat met waterreservoir kunt u ook zonder wateraansluiting plaatsen. Dit dankzij het afneembare waterreservoir van de Cafitesse 50. Doordat het alleen een stopcontact nodig heeft is het ideaal voor kleine bedrijven, wachtruimtes of tijdelijke locaties.

De lekkerste koffie van de Cafitesse 50

Bij verschillende smaaktesten met andere koffiezetautomaten komt Cafitesse koffie steeds als beste uit de bus. Gegarandeerde verse koffie. Voor productie van Cafitesse koffie van Douwe Egberts worden alleen de beste bonen gebruikt. Door een uniek zetprocedure de experts in staat om hier hele sterke (liquid) koffie van te zetten met behoud van alle geur- en smaakcomponenten. Het resultaat is 100% pure koffie met een lekkere smaak, geur en versheid.
Vraag hier uw gratis offerte aan voor een koffie zet apparaat van douwe egberts!

Degelijk

Koffieapparaat Cafitesse 50 bestaat uit hoogwaardige onderdelen. Storingen komen bijna nooit voor. De Cafitesse 50 is degelijk en gemakkelijk te bedienen. Dit is vooral prettig in zelfbedieningsituaties. Cafitesse levert gegarandeerd een constante kwaliteit koffie en past dus in elk HACCP-systeem.

Onderhoudsvriendelijke koffieautomaat, de Cafitesse 50

Het bijvullen en schoonmaken van de Cafitesse 50 gaat zeer eenvoudig. Zo geven indicatorlampjes op het koffiezetsysteem aan wanneer het ingrediënt moet worden bijgevuld, wat vervolgens in een handomdraai is gebeurd. Verder hoeft er geen koffieresidu te worden verwijderd uit het systeem, waardoor ook het schoonmaken zeer eenvoudig is. Zo bespaart u tijd en geld met uw koffieautomaat schoonmaken.

Tags: , , , , ,

Relative artikelen

B2B infos

Comments are closed.

KLIK HIER en ontvang GRATIS tot 4 offertes !