Douwe Egberts Cafitesse 3100

Alles uit het zicht | Veel variëteiten in de Cafitesse 3100 | Gebruiksvriendelijk

Bent u op zoek naar een goede, snelle koffieautomaat voor op het kantoor? Met de mooie ontwerpen van Cafitesse staat het op elke plek goed

 

Douwe Egberts Cafitesse 3100

Alles uit het zicht

Met de Cafitesse 3100 is het mogelijk uw koffiehoek netjes te houden en makkelijk en snel een kopje koffie naar smaak te zetten. De ingrediënten én de bekers zitten in de automaat. Heeft u uw keuze gemaakt, dan komt de beker uit de automaat en wordt hij automatisch gevuld met de gewenste drank.
Vraag hier uw gratis offerte aan voor een koffie zet apparaat van douwe egberts!

 

Veel variëteiten in de Cafitesse 3100

Naast gemak, kiest u ook voor veel soorten koffie met deze koffieautomaat. Naast espresso en zwarte koffie, kunt u kiezen voor varianten met melk zoals cappuccino en koffie verkeerd. Bij de Cafitesse 3100 heeft u ook standaard ruimte voor 1 extra ingrediënt. Zo kunt u bijvoorbeeld thee, cacao, soep of cafeïnevrije koffie aan uw machine toevoegen.

Een Cafitesse 3100 koffiezetautomaat met een hoge capaciteit

Met de Cafitesse 3100 beschikt u ook over een koffiezetautomaat met hoge capaciteit. Zo zet dit koffiezetsysteem een kop zwarte koffie in 13 seconden. In 1 uur kunt u met de Cafitesse 3100 ruim 210 koppen koffie zetten.

Gebruiksvriendelijk

Een kopje koffie is zo gezet. Met 1 druk op de knop kunt u het gewenste drankje kiezen. Ook bent u weinig tijd kwijt aan het schoonmaken van de Cafitesse 3100. Kenmerkend voor het Cafitesse systeem is dat er geen koffieresten in de automaat achterblijft. Dat scheelt tijd in schoonmaken en voorkomt storingen.

Tags: , , , ,

Relative artikelen

B2B infos

Comments are closed.

KLIK HIER en ontvang GRATIS tot 4 offertes !