Café Bar Virtu II

Café Bar Virtu II

Sterke punten Café Bar Virtu II

De Virtu II heeft 3 varianten; vriesdroge koffie, freshbrew en bonen koffie. Kiest u voor snelheid en gemakkelijk onderhoud dan kiest u voor de vriesdroog versie. Wilt u verse filter koffie zoals thuis dan kunt u kiezen voor fresh brew. En voor wat meer luxe voor uw medewerkers en gasten kiest u voor versgemalen bonen. Met het full colour touchscreen kunt u makkelijk kiezen wat voor consumptie u wenst en welke sterkte u wilt.

Wat zijn de mogelijkheden van de koffiemachine?

Het uitgebreide koffiezetautomaat zet (afhankelijk van de variant koffieautomaat) behalve koffie ook een tweede koffiesoort, espresso, cappuccino , cacao, wiener melange, café au lait , choco creme, espreschoc en heet water. Ook zit melk, suiker en thee in de automaat zodat u dit niet apart hoeft aan te bieden. Zelfs de bekeruitgave kan automatisch gebeuren als u er voor kiest dit er in te zetten.

Ook gemakkelijk aan de koffieautomaat

Wat extra bijzonder is de koffieautomaten van deze Virtu II is dat u kunt kiezen voor een energiespaarstand hierdoor heeft u een energiezuinig koffiezetautomaat. Ook kunt u een betaalsysteem aan het apparaat toevoegen. De Virtu II kan ook geleverd worden met een speciaal papierloos filtersysteem. Hierdoor is het koffiezetapparaat nog makkelijker en sneller schoon te maken.

Tags: , , , , ,

Relative artikelen

B2B infos

Comments are closed.

KLIK HIER en ontvang GRATIS tot 4 offertes !