Café Bar Tendenza

Café Bar Tendenza

Café Bar Tendenza

Sterke punten Café Bar Tendenza

Met de Café Bar Tendenza bent u zeker van een geweldige koffieautomaat met een fijn compact en overzichtelijk bedieningspaneel. Deze koffie automaat maakt gebruik van versgemalen koffiebonen die zorgen voor heerlijke koffie. Met een ruim assortiment warme dranken past hij in bijna elk bedrijf. Met de heerlijk verfijnde Italiaanse kwaliteit van de koffie, weet u zeker dat uw personeel en gasten een heerlijke kop Italiaanse koffie krijgen.

Wat zijn de mogelijkheden van de Café Bar Tendenza?

Met deze koffie automaat kunt u behalve een heerlijke kop koffie ook espresso, cappuccino, wiener melange, cacao en heet water schenken. Plus dat in deze koffiemachine automatisch de optie suiker en melk zit. Zo heeft u een opgeruimde en uitnodigende koffiehoek.

Ook gemakkelijk

Dit koffieapparaat is zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Door het eenvoudige bedieningspaneel is het makkelijk om een keuze te maken. Deze koffieautomaat wordt aangesloten op een vaste wateraansluiting zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de watertoevoer. Wilt u uw gasten laten betalen voor de koffie? Dan heeft u de mogelijkheid uit te bereiden met een koffiezetautomaat betaalsysteem. De koffiemachine is ook leverbaar met praktische onderkast waar u al uw ingrediënten in kunt opbergen zodat u altijd alles bij de hand heeft.

Tags: , , , , , ,

Relative artikelen

B2B infos

Comments are closed.

KLIK HIER en ontvang GRATIS tot 4 offertes !