Café Bar 3000

Café Bar 3000

Café Bar 3000

Sterke punten Café Bar 3000

De Café Bar 3000 is een toevoeging voor iedere onderneming. Door zijn stijlvolle vormgeving en geweldige kwaliteit koffie is het een aanwinst op de werkvloer. Met zijn Fresh Brew filtersysteem is elk kopje vers. De Café Bar 3000 sluit altijd aan bij de wensen van u en uw personeel. Met een vaste wateraansluiting bent u er zeker van altijd een heerlijke kop koffie te kunnen bieden.

Wat zijn de mogelijkheden van de Café Bar 3000?

De koffiemachine heeft een ruim assortiment warme dranken. Zo kunt u kiezen tussen koffie, café crème, espresso, cappuccino, wiener melange, espresschoc, cacao of heet water. Hiernaast kunt u ook kiezen om uw koffiezetapparaat aan te vullen met een melk en suiker functie zodat u dit naast het koffieautomaat niet meer hoeft aan te bieden. Ook kunt u op de Café Bar 3000 machine instellen of u een sterker of minder sterke koffie wilt.

Ook gemakkelijk

Buiten het ruime assortiment warme dranken is de koffiemachine ook aangevuld met een kannenschakelaar, bekersensor, leegmelding van een container en een sensor in de lekbak. Zo hoeft u zelf niks meer in de gaten te houden. Wilt u het koffiezetsysteem nog meer uitbreiden? Dan kunt u kiezen voor een betaalsysteem met secretaresseslot (voor gratis koffie) en een onderkast en plateau. Zo is uw koffiehoek compleet voor in elke situatie.

Tags: , , , , , , ,

Relative artikelen

B2B infos

Comments are closed.

KLIK HIER en ontvang GRATIS tot 4 offertes !