Aanvragen voor een koffiezetautomaat

Hieronder enkele voorbeelden van aanvragen van bedrijven voor de verhuur of de aanschaf van koffiemachines. Dankzij onze talrijke leveranciers kunnen wij  dergelijke aanvragen snel opvolgen :

Douwe Egberts automaat Maastricht Airport

Wij hebben op dit moment 2 beaumont koffiemachines met huurovereenkomst, en willen deze vervangen door een DE automaat en een italiaans koffiezetapparaat. Daarnaast zijn we op zoek naar een automaat met gezonde snacks. Kunt u ons hierbij advies geven ?

Autobar koffie Rotterdam

Wij zoeken een koffiemachine tafelmodel met div. koffie, thee, choco en water. Hiervan ontvangen wij graag een offerte koffiemachines. Plus wat de onderhoudskosten zijn.

Douwe Egbert koffie automaat Lisse

Het gaat om 3 espresso koffiemachines voor in de horeca en voor verschillende verdiepingen en ter vervanging van de huidige koffie automaten van Autobar (Valencia 1).

Douwe Egberts Oosterhout

Kan je een koffie automaat huren en indien wel,  hoe gaat dat en wat zijn de kosten koffiemachine of verkopen jullie eventueel ook gebruikte koffiemachines?

Koffie machines Noordwijkerhout

Graag wil ik weten of het mogelijk is om gratis koffiemachines van douwe egberts te kunnen krijgen bij afname koffie. Graag hoor ik  van u wat de mogelijkheden zijn, want ik zal binnenkort een kantine openen. Met vriendelijke groet.

Italiaanse koffiemachines

Kunt u mij een offerte sturen van de verschillende italiaanse koffiemachines die bij ons bedrijf passen (15-25 man)? Graag willen wij ook daar ook een watercooler bij aangesloten. De koffie automaat moet makelijk schoon te houden zijn. Kunt u ook een berekening maken van wat de prijs per bakje koffie wordt? Met vriendelijke groet,

Volautomatische koffiemachines

Graag zouden wij u hierbij willen verzoeken een vrijblijvende offerte op te maken voor nieuwe volautomatische koffiemachines met onderhoudscontract. Tevens vernemen wij graag de prijzen van uw standaard koffie, chocomelk, melkpoeder en automaten suiker.

Koffiemachines Utrecht

Volgens de kenners is de koffie pas goed op smaak als de druk boven de 15br is. Graag een offerte koffiemachines op basis van lease. Telefonisch contact kan alleen van ma-do van 09.00-12.00 uur. Alvast dank.

Douwe Egberts koffiemachine Zeist

Wij willen graag verschillende offertes voor twee koffiemachines met alle voorwaarden, garantie en onderhoudscontract.

Douwe Egberts koffieapparaat Vroomshoop

Wat is de aanschafprijs van een koffieapparaat? Kleinste formaat? Zit daar nog een verplichting tot afnemen van koffie bij, of een onderhoudscontract?Kan je zo’n apparaat leasen? Wat zijn de kosten ervan? Eventueel huurkoop?Kan je iemand zoiets ook cadeau doen om te proberen? En wat kost dat dan?

Douwe Egberts coffee systems Amsterdam

Graag offertes voor het huren van een koffiemachine.

Douwe Egberts koffie machines Almelo

Graag een zo compact mogelijk koffieapparaat dat makkelijk is in onderhoud.Graag prijsopgave voor alleen koffie en heet water-optie en uitgebreidere versie. Ook graag een prijsopgave voor de koffie enz.

Douwe Egberts koffiemachines

Betreft een huisartsenpraktijk in een gezondheidscentrum waar vijf praktijken gevestigd zijn. Het koffieautomaat wordt alleen in onze praktijk gebruikt waar 3 artsen en 3 assistentes en 1 praktijkverpleegkundige dagelijks werkzaam zijn. Onze voorkeur gaat uit naar een offerte voor een kleine automaat voor koffie en thee/heet water.

Koffieapparaten Amersfoort

Het liefst koffiemachines voor bonen of gemalen koffie en cappucino zonder zoete smaak en koffie die met evt. verse melk te bereiden is, zonder dat het een “slap bakkie” wordt.

Wil u professionele koffiemachines huren of kopen? Klik hier voor 3 gratis offertes koffiemachines en vergelijk de offertes van onze beste leveranciers!

Tags: , , , , , , ,

Relative artikelen

B2B infos

Comments are closed.

KLIK HIER en ontvang GRATIS tot 4 offertes !